Följetång hur magen växt från parning till nuvarande vecka 8.

Tessa började visa blånader kring juvren redan efter 3 veckor. Vid 4 veckor ville hon inte äta och mådde dåligt. Hon har precis som sin mamma Twiggy varit trött hela dräktigheten och inte haft så stor lust alls att ta i. Tex har hon inte gjort många försök till lek med kompisarna på tomten. Skogen tyckte hon var bättre men då sprang hon lite för oförsiktigt istället. Hela dräktigheten har hon varit väldigt plåstrig på mig vilket har känts krävande och jobbigt för matte och säkert henne själv också- att behöva parera bort när jag rör mig hela tiden med säkerligen ömmande fogar. Men väldigt rörlig och stark- hoppar fortfarande in själv i bilen utan problem. Hon gick ned från 10 kilo till ca 9 kilo. Nu när vi går in i vecka 9 väger hon 11.6. Återstår att se hur resterade tid av dräktigheten blir. Hon har tjocknat mest nedåt och inte så mkt på bredden, över bröstkorgen jo men inget i midjan. Därför är min gissning 5 valpar men klart jag blir glad om hon gömmer fler.

Om valparna skulle vara tikar så är jag rädd att alla redan är ”tingade”. Är man istället ute efter pojk kan läget vara ett annat.

Sökord: magbilder dräktig Tessa Q-kullen