Ruth har varit här och så har även trevliga Danni! Dessa tu levde ihop här en vecka vilket resulterade i 3 bra parningar! Håll nu alla tummar för att det ska ge frukt! Jag ser något kopiöst fram emot kombinationen! Även om det var en plan B (han är stor dvärg 35 cm, hade planerat för en mellanhane först) så är jag så glad att det blev just Danni för han kommer att komplettera Ruth helt ypperligt och han är en så himla trevlig, snygg, rolig och go hund! Och sådan fantastisk ynnest att få förtroendet av uppfödarekollegan Pia Blomberg i Partille på kennel Minmios att få låna hem Danni. Parning blir så långt mycket trevligare för hundarna och mer avslappnat/ickeforserat då de först har möjlighet att lära känna varandra lite. Att träffa rätt i löpet är troligtvis mycket lättare också. Så låt oss kollektivt hålla tummarna hårt för att det blir vita små dvärg- och/eller mellanpudelvalpar här om knappt 9 veckor!