Tack för visat intresse!

By 16 september, 2020Kennel Engine, Valpar

Nu har jag gjort valet att stänga intresseanmälningssidan för U- och VW-kullarna. Anledningen är att jag känner mig klar med urvalet och inte vill läsa om fler jättetrevliga familjer som jag måste göra besviken. STORT tack för ert engagemang och intresse för min uppfödning! Det värmer! Jag hoppas att ni finner en valp hos någon annan uppfödare eller har tålamod och ro i att vänta på mina kommande kullar. Jag har valt att inte specificera kommande kullar närmare då jag inte har några spikade planer kring föräldrar eller tidpunkt. Men det betyder inte att det inte kommer komma några valpar framöver. Utan mer att jag just nu inte kan svara för när och ”hur”.

OBS! Jag känner att jag har svårt att greppa om mina blogginlägg når ut till er eller inte. Ni får gärna kommentera detta inlägget om så bara med ett ja eller så så jag ser om det är en bra kanal att kommunicera via.

 

 

Join the discussion 8 Comments

 • Anni skriver:

  Jag läser😀 Undrar om du mailat de som blivit valda?

 • Emma B skriver:

  Hej
  Jag har har löst inlägget 🙂 då återstår det bara att hållarna tummarna att vi får ett Mail tillbaka 🙂

 • Ewa Israelsson skriver:

  Hej! Har läst ditt senastevblogginlägg och undrar nu om alla valparna i bägge kullarna är tingade? Jag har fyllt i intresseanmälan tidigare så jag är nyfiken hur det har gått. Med vänlig hälsning Ewa

 • Ewa Israelsson skriver:

  Hej! Jag har idag läst ditt blogginlägg och undrar nu om alla valparna är tingade eller rättare sagt fått sina familjer? Jag har fyllt i intresseanmälan tidigare så jag är nyfiken hur det har gått. Med vänlig hälsning Ewa

 • Nina Wenegård skriver:

  Stort grattis till de som fick möjligheten att köpa valp hos dig 🤗 jag återkommer helt klart, jag är imponerad av din verksamhet även om jag bara sett er på Insta och här 😊🤍👌🐕
  Mvh Nina

 • Emelie Gyllencreutz skriver:

  Hej Lina!
  Har mer koll på ditt Insta-konto än på bloggen. Om det gäller för flera kanske du kan överväga att skriva ”bloggen uppdaterad” eller liknande i något av dina inlägg på Instagram?
  Mvh
  Emelie

 • Linda Olausson skriver:

  Jag läser varje inlägg! 🙂

 • Pernilla Gervald skriver:

  JA! Jag tänkte nyss skriva till dig och fråga om planerna framöver men fick mitt svar här ☺️
  Sen vet jag att du skrev någonstans om det på instagram men hittade inte inlägget…
  Och så slog det mig att du är en av få som faktiskt är duktig på att uppdatera din hemsida med info.

  Så jag läser här iaf 😂

Leave a Reply