Varmt välkomna att höra av er om ni söker en aprikosröd mellanpudel hanvalp! Föräldrarna är ytterst trevliga i temperamentet; glada, framåt, sociala, livliga men med bra avkopplingsförmåga och med god aptit! Båda föräldrarna är hälsotestade, BPH-beskrivna och mamman Engine Pompa och Ståt är även utställd med flertalet championat. Pappan, Engine Zeus har tränat spår, viltspår och nosework med stor begeistring. Valparna är uppväxta i barnfamilj i gårdsmiljö. Vana att åka bil och bli hanterade så som tex bad, fön och klippning. Två av dem är synnerligen lovande för utställning men det är absolut inget krav. Den tredje gossen saknar en framtand och passar därför inte till utställning. Pompa har tidigare avkomma som är grymma på bland annat agilityplan!
Valparna är redo att flyga ur boet omedelbums!

Det finns även valpar efter Engine Velvet och Engine Xander, också hanar aprikosröda mellan som blir leveransklara 23 november 2022 lediga att tinga! Nala har avkomma sedan tidigare som gått toppen i utställningsringen och är supertrevlig i all form av hundsport!

Varmt välkomna! kennelengine@gmail.com