Aktuella kullar

Locki gick tom och därför blev inte N-valparna till denna gången! Troligtvis blir det omparning nästa löp dvs i sommar -19. I övrigt har jag inga bestämda planer för 2019 angående valpar. Håll utkik på hemsidan framöver om ändring skulle ske.

Planerade parningar

Nedan kan ni få en föraning om vad framtiden har att erbjuda rörande valpar från kennel Engine! Ibland kan planerna komma att ändras allt eftersom av flera olika anledningar men här fyller jag på med den mest aktuella informationen ut till er!
– Eventuellt ska Pingla paras till våren- 2019. Mest troligt svarta valpar med aprikosa anlag. Mer info kommer i så fall!
– Eventuellt ska Locki paras till sommaren eller vintern 2019.

Locki + Binks (gick tom)

Aprikosröda dvärg- och/eller mellanpudelvalpar.

Om den här tilltänkta parningen bär frukt förväntar jag mig riktiga arbetsmyror med massor av temperament och arbetsmoral!

Jag hoppas så innerligt att det blir valpar ur denna kombinationen då jag så gärna ”tar vara på” Binks fantastiska mångsidiga och inte minst imponerande tävlingskärriär tillsammans med sin skickliga förare Gunilla Persson.

Att para honom med Locki som likaså hon har en oerhört bra tävlingsmentalitet är ett vinnande koncept. Det blir ju nämligen en mycket snarlik kombination som hennes första kull; K-kullen som ju är med Sam som far vilket är Binks kullbror.

Jag kommer i första hand vända mig till valpköpare som söker det lilla extra i en arbetande hund. Vill du syssla med bruks eller lydnad på hög nivå? Välkommen med din intresseanmälan så småningom!

Far:

SPHIII, LP1, DKUCH
Engine Uncle Fester ”Binks”
Mellanpudel, Röd

HD-B
Patella UA
Ögonlyst UA flertal gånger
PRCD-B Anlagsbärare

Utställd med Tyskt cert, Danskt utställningschampionat och Svenska CACIB.
Genomfört MH Skottprov 1
Lydnadsdiplom klass 1
1:a pris i lydnadsklass 2
Tävlar i agility och hoppklass 3
1 SM-pinne i agility
Två certifikat i Elitklass Bruksspår
Tränar sök och specialsök för vägglöss

Mor:

LD Startklass, RLD N, C.I.B., DKCH, FINCH, LVCH, NOCH, Norsk Vinnare 2018
Littlefun’s Fantastic Four
Dvärgpudel, Aprikosröd, 33 cm, 6 kilo

HD-B
Patella UA
Ögonlyst UA
PRCD-fri via föräldrar

Utställd med championat i Danmark, Finland, Norge och Lettland samt 2:a bästa tik x 3 med reservcert i Svergie som bäst hittills samt Norsk Vinnare 2018
BPH med godkänt skott
Lydnadsdiplom i Startklass
Rallylydnadsdiplom i Nybörjarklass

Locki är mamma till K-kullen. Mer om Locki kan ni läsa här!