Aktuella kullar

L-kullen föddes 27 juli. 3 + 3 aprikosröda mellanpudelvalpar. Se planerade parningar för framtida kullar.

Planerade parningar

Nedan kan ni få en föraning om vad framtiden har att erbjuda rörande valpar från kennel Engine! Ibland kan planerna komma att ändras allt eftersom av flera olika anledningar men här fyller jag på med den mest aktuella informationen ut till er!

M-kullen 2018

Aprikosröda mellanpudelvalpar planeras förhoppningsvis födas någon gång under första halvan av oktober 2018. Jag avvaktar just nu och ser om parningen bär frukt.

Jag förväntar mig balanserade, träningsglada pudlar med hög intelligens, föremåls-, lek- och arbetsintresse och god exteriör!

Far:

Dreams In Red Yes Of Course ”Nemo”
Mellanpudel, Aprikos, 40 cm, 7,5 kilo

HD-A
Patella UA
Ögonlyst UA
PRCD-fri via föräldrar

Utställd med Excellent
Genomfört BPH
Godkänt doftprov 1
Lydnadsdiplom Startklass
Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass
Rallylydnadsdiplom Fortsättningsklass
Kvalificerat resultat Avancerad klass

Planerad far till kullen är en aprikos mellanpudelhane som stammar från bland annat Ungerska linjer, samma ungerska linjer som min Spookie som ni kan läsa om här på hemsidan. En balanserad hane av bra storlek som aldrig går upp i stress! Orädd i nya miljöer och tystlåten.

Mor:

Leona-Royal
Mellanpudel, Röd, 36 cm, 6,5 kilo

HD-A
Patella UA
Ögonlyst UA
PRCD-fri via föräldrar

Utställd en gång i Finland med Excellent
BPH med godkänt skott
Kvalificerat resultat i Rallylydnad Nybörjarklass

Twiggy är mamma till F- och I-kullen. Däribland Tessa som bor här hemma som jag ställer ut och tävlar lydnad med och Pingla som jag har på foder hos min vän Linda på Åland. Läs mer om alla tre töser på deras egna sidor. Twiggy har 4 tassar på jorden och har lämnat pigga och träningstörstande avkommor.