Aktuella kullar

Inga valpar i valplådan för tillfället.

Planerade parningar

Jag planerar valpar under 2019. Aprikosröda mellan- och eller dvärgpudel valpar förväntas. Håll utkik på hemsidan framöver för senaste informationen kring planerade kullar!

Twiggy + Lowe midsommar 2019

Twiggy, röd mellanpudeltik är parad med Lowe aprikos mellanpudelhane, cert på utställning. Mer information kommer om/när jag ser dräktighetstecken. Hon beräknas valpa midsommar 2019. Valparna väntas bli aprikosröda mellanpudlar. Läs mer om Twiggy genom att trycka här!

Locki + Binks 1:a v i juli 2019

Parning skedde 5-6 maj och därmed blir de eventuella valparna födda första veckan i juli 19. Om den här tilltänkta parningen bär frukt förväntar jag mig riktiga arbetsmyror (aprikosröda dvärg- och/eller mellanpudlar) med massor av temperament och arbetsmoral!

Båda föräldrarna har oerhört arbetsglädje och arbetsmoral och jag kommer i första hand  att vända mig till valpköpare som söker det lilla extra i en arbetande hund. Vill du syssla med bruks eller lydnad på hög nivå? Välkommen med din intresseanmälan så småningom! Även utställningsintresserade är självfallet alltid välkomna!

Båda föräldrarna har felfri hälsomeritering och imponerande samling tävlingsmeriter. Mer info kommer att följa på hemsidan såfort jag ser att parningen tagit och vi väntar valpar.

Läs mer om Binks och Locki genom att trycka här!