Aktuella kullar

  • Tessa och Of Hannelhill Valentine fick 8 (4+4) aprikosröda mellanpudelvalpar den 27e februari 2020. Någon hanvalp fortfarande tillgänglig!
  • Ruth verkar vara dräktig med Minmios Mastermind! Parades 14-16 feb 20. Förhoppningsvis blir det vita försommarvalpar!
  • Locki och Engine Cousin Itt fick 3 döttrar 24/1-20, 2 röda och 1 aprikos. Tingade.

Planerade parningar

Valpplaner för 2020 finns det gott om här på kennel Engine! Men det är mycket som ska klaffa för att allt ska gå i lås såklart. Men planera kan man göra och sedan hoppas att allt faller sig som jag vill.

  • Aprikosröda mellanpudelvalpar efter Twiggy. (parning vår-20)
  • Mellanpudelvalpar efter Riwa. Hane ej bestämd och därför vet jag ej väntade färger (  Eventuellt parning juni -20 beroende på hur hon gått på agilitytävlingarna)
  • Aprikosröda Dvärgpudelvalpar efter Nala. (Parning troligen april-maj -20)

Håll utkik här på hemsidan för senaste informationen kring planerade kullar!

Q-kullen 27 februari 2020

4 aprikosröda tikvalpar och 4 aprikosröda hanvalpar, alla mellan födda efter Tessa och Tino. Tino är en finsk aprikos mellanpudel som heter Of Hannelhill Valentino och är röntgad med B-höfter, patella UA och ögonlyst UA samt PRCD-A.

P-kullen 24 januari 2019

Locki och Sam fick 3 tikvalpar, 2 röda och en aprikos. Båda föräldrarna är Multichampions och tävlade i lydnad. Sam även i agility och Locki även i rallylydnad. Sam är tränad i specialsök och har tjänstgjort som besökshund. Båda föräldrarna har hälsoundersökta och friade på leder och ögon!

O-kullen 14 december 2019

4 tikvalpar föddes 14 december -19, tre aprikosröda och en svartbrindle, ooops! 😉 Läs gärna mer om föräldrarna genom att klicka här! Jag är väldigt tacksam och glad över de fantastiska hem de hamnade i! Lilla Kitty blev kvar hemma!

N-kullen 3 juli 2019

3+2 aprikosröda dvärg- och/eller mellanpudelvalpar föddes 3:e juli -19.
Båda föräldrarna har felfri hälsomeritering och imponerande samling tävlingsmeriter tack vare oerhörd arbetsglädje och arbetsmoral . Läs mer om Binks och Locki genom att trycka här! Jag valde i första hand valpköpare som sökte det lilla extra i en arbetande hund. Stort lycka till till er som fick en motorhund från N-kullen! Det ska bli roligt att följa er framöver!