Löp oh löp, where art thou?! Ska bli så mysigt att ha valpar på Ruth så snälla håll tummarna för att det går vägen! Som första steg ska hon börja löpa vilket kunde ha skett tidigast kring jul. Men hon har ibland haft närmare 7  eller 8 månader emellan löp så hon kanske gör så denna gång med. Det ska bli mysigt att ha den lilla snöprinsessan här under en längre tid! Maken till behaglig hund finns knappast. Ja det skulle va hennes halvbror Pucken då, som jag ju också umgåtts mycket med. Han är också så otroligt enkel att ha och göra med så som Ruth är. Positiv, social och väldigt lugn inomhus men samtidigt pigg och glad när det gäller. Sorglös är nog det ord som bäst beskriver henne. Men man ska för sitt liv inte tro att hon är menlös den lilla Ruthan! Hon har sina bestämda uppfattningar om hur saker och ting ska gå till och ett ego som är större än rummen hon kliver in i. Så skojig liten fröken!
Jag har utsett en hane till henne som bor långtbortistan så hoppas verkligen vi löser en date eller två och att det ska nedkomma ett helt gäng små vita ligister snart!