Fodervärd

By | Okategoriserade | No Comments

Under 2021 kommer jag eventuellt att söka efter en eller två fodervärdar till en eller två mellanpudeltikar. Men bara om det dyker upp just rätt hem!! Det jag söker är någon med ordnade förhållanden, ärlig och öppen person/familj som bor nära Jönköping eller kan tänka sig att ta sig dit alt. mötas på vägen i samband med tex parning/valpkull. (All info om vad som krävs av fodervärd finns på särskild sida här på hemsidan.) I båda tänkbara fall är det synnerligen okomplicerade tikar som är oerhört sociala, barnkära, lättsamma, väluppfostrade, problemfria hundar som jag bara sätter ut på grund av att underlätta min redan övertrasserade tillvaro ;). Den ena tiken är mer aktiv än den andra…men ingen av dem är särskilt krävande. Jag kommer söka aktiva hem med mycket kärlek och tid för en hund och en vilja att sammarbeta med mig kring hunden! När det blir aktuellt kommer jag såklart att delge mer information men jag vill på detta sätt ändå slänga ut en tanke om att om man kan tänka sig att ta en yngre vuxen hund på foder med allt vad det innebär så kan jag potentiellt vara förmögen att lyssna på ett öra framöver här…

Nu har valparna hittat sina hem för den här gången!

By | Kennel Engine, Valpar | No Comments

I kväll har jag skickat ut mail till er alla som tyvärr inte blev utvalda att få köpa en av U- eller V-valparna! Har ni inte fått något mail beror det på att ni råkat skriva fel emailadress i formuläret. Jag har fått ett par sådana felmeddelanden tillbaka. Om ifall att du inte fått ett mail från mig eller varit här på besök betyder det också att ni tyvärr inte hade turen den här gången! Men varmt lycka till framöver med hundsökarlyckan; Antingen om ni väntar till mina kommande kullar eller finner en valp någon annanstans. Jag rekommenderar inga andra uppfödare eller kullar, det får ni själva ombesörja. Varmt välkomna åter som sagt!

Tack för visat intresse!

By | Kennel Engine, Valpar | 8 Comments

Nu har jag gjort valet att stänga intresseanmälningssidan för U- och VW-kullarna. Anledningen är att jag känner mig klar med urvalet och inte vill läsa om fler jättetrevliga familjer som jag måste göra besviken. STORT tack för ert engagemang och intresse för min uppfödning! Det värmer! Jag hoppas att ni finner en valp hos någon annan uppfödare eller har tålamod och ro i att vänta på mina kommande kullar. Jag har valt att inte specificera kommande kullar närmare då jag inte har några spikade planer kring föräldrar eller tidpunkt. Men det betyder inte att det inte kommer komma några valpar framöver. Utan mer att jag just nu inte kan svara för när och ”hur”.

OBS! Jag känner att jag har svårt att greppa om mina blogginlägg når ut till er eller inte. Ni får gärna kommentera detta inlägget om så bara med ett ja eller så så jag ser om det är en bra kanal att kommunicera via.

 

 

Hej bloggen

By | Okategoriserade | No Comments

I TRE timmar har jag nu läst era intresseanmälningar gott folk! Tack till var och en av er. Men eftersom det är så många så väljer jag att skriva till er alla gemensamt här i bloggen istället. Jag vill bara låta er veta att jag nu alltså läst och begrundat! Jag tackar för den tid ni lagt på att fylla i anmälan och jag kommer vidare låta valparna växa på sig innan jag går vidare med era ansökningar. Och jag förstår att anmälningarna kommer att fortsätta komma in.
Som ni kanske har sett så lurades Jouline och det ser inte ut att bli en endaste X-valp där tyvärr. Mkt sorgligt och min förhoppning om fler tikvalpar där tvärdog ju därmed. För så blev det ju även dessa kullarna (vad gör jag för att få så många pojkar?) att det var allt för få tikar i förhållande till alla som önskar tikvalp.
Med detta sagt så vill jag väl egentligen bara att ni ska veta att jag läst med stort intresse och att ni inte fått något mail från mig betyder varken att ni får en valp eller att ni inte får en valp. Jag ber er ha lite mer tålamod och låta dem växa på sig och klara den första kritiska spädåldern.

Trevlig höst på er alla!