Intresseanmälan

En intresseanmälan görs för varje separat kull och är endast öppen då jag söker hem till valpar som är födda. Detta formulär som ifylles i realtid är det som jag kommit fram till fungerar bäst. Det blir hanterbart för mig att klara av korrespondensen och är vad som har visat sig vara mest rättvist för alla parter.

Intresset för en Engine-valp är mycket stort vilket jag självklart är oerhört glad och tacksam för. Misströsta inte om ni inte lyckas tinga en valp på första försöket! Jag har flera kullar per år så ha tålamod, väntan brukar vara värd det i slutändan!

Ta god tid på er att formulera en så rättvis bild av er och er livssituation som möjligt. Tänk också på att dina chanser att tinga en valp inte ökar med antalet ikryssade rutor. Däremot gör den det med en så rättvis och klar bild som möjligt.

Jag går igenom alla anmälningar när valparna är födda och hoppas att ni har förståelse för att jag inte kan svara direkt utan måste ha tid på mig att utvärdera vad det är för valpar jag har!

Aktuell kull

Anmäl gärna intresse nedan DÅ DEN ÖPPNAS! ANMÄLAN ÄR ENDAST ÖPPEN DÅ VALPAR FINNS TILLGÄNGLIGA! Snälla maila, ring, smsa inte för att ”det är fel på formuläret” Det är inte trasigt; det är bara inte öppet då jag inte ha valpar tillgängliga. När jag har valpar jag söker hem till är ni varmt välkomna att fylla i så läser jag och kontaktar er vidare en kortare tid efter att valparna är födda!