Intresseanmälan

En intresseanmälan görs för varje separat kull. Det gör att jag får en klarare bild av er samtidigt som hanteringen blir enklare.
Intresset för en Engine-valp är mycket stort vilket jag självklart är oerhört glad och tacksam för. Misströsta inte om ni inte lyckas tinga en valp på första försöket! Jag har flera kullar per år så ha tålamod, väntan brukar vara värd det i slutändan!

Ta god tid på er att formulera en så rättvis bild av er och er livssituation som möjligt. Tänk också på att dina chanser att tinga en valp inte ökar med antalet ikryssade rutor. Däremot gör den det med en så rättvis och klar bild som möjligt.

Jag går igenom alla anmälningar när valparna är födda och hoppas att ni har förståelse för att jag inte kan svara direkt utan måste ha tid på mig att utvärdera vad det är för valpar jag har!

Aktuell kull

Q-kullen 4 tikar och 4 hanar, aprikosröda mellanpudelvalpar födda 27 februari -20 Ett par hanvalpar ännu inte tingade. Anmäl gärna intresse nedan! Jag kommer att insamla era svar en stund och sedan återkoppla så fort jag kan i mån av tid!