Jag tycker mycket har blivit sämre, tex fjärren som var så grym och så har hon återgått till att studsa en hel del i fria följet. Jag ska lägga lite tid på det sistnämnda i morgon. Laborera med min egen fart och påminna henne om att skritt is the shit 😉
Jag måste också verkligen minnas att själv hålla huvudet kallt och ta det lugnt i fria följet. Då i synnerhet i stegförflyttningarna och språngmarsch. Ge henne tid och chans att jobba färdigt. Tex inte skjuta iväg innan hon hunnit runt helt i vinklar och inte göra tempoväxlingar för hastigt. I stegen; inte göra det för fort för att hon ska hinna räta upp kroppen innan hon sätter sig.

Stegförflyttningar

Språngmarsch

Hade mkt bra pass med dir. app och rutan idag. Använde godisskål mycket och jobbar vidare med min teori om att kasta boll väldigt ofta mellan repen. Det passar damens idé om vad som är en bra belöning!

Mkt bra vittringsprov också med mamma som tävlingsledare. Det var dock smockat med tekniska fel *garvar* Mamma har aldrig i sitt liv sett hur en vittringsapportering går till så hon la pinnarna som ett låååångt spår, ca en meter mellan varje i en lätt bananböj bortåt horisonten. Fniss vad jag skrattade då jag vände mig om!
När jag så fått henne på ett ungefär att lägga pinnarna hyfsat tävlingslikt började äldsta barnet vara dum mot yngsta så mamma ropar nej sluta just som Hjinx kom fram till pinnarna. Hjinx som är så sjuuuukt osäker på detta moment :S Jag lyckades dock rädda upp det hela och vi avslutade mkt väl!

Gjorde ett zäta direkt efter fotträning och alla rätt, mycket betryggande! Skulle gärna hinna så långt i träningen innan start att jag hunnit kedja en hel del.

Inkallning gick också helt okej. Det är fortfarande en inre fight med mig själv jag har hela tiden. Jag har en målbild som jag måste försöka sudda ut och istället acceptera det jag får för att inte Hjinx ska känna att jag blir besviken och gå ned sig. Hon gör det bra men hon skulle kunna lägga i en till växel…

Kruth fick jobba vidare med rutan, hopp och fjärr. Han är mycket duktig och jag har nog spanat in en tävling eller så framåt augusti eller så…