Jippi!! Idag åkte jag, Tessa och lilla Ellie till Värnamo och tävlade startklass lydnad! Hem igen åkte vi med Tessas andra uppflyttningsresultat och dessutom en vinst (ca 20 ekipage)! Fina duktiga Tessa! Vi drog nummer 22 och då tänkte jag att ja men då kommer nog Ellie hinna vakna från sin förmiddagslur. Det var ju typiskt. Och mycket riktigt; När ekipaget som var innan mig var inne på planen började hon knorra i vagnen. Tog upp henne och ammade och satte henne sedan i en av de medtävlandes knä (Jag hade förvarnat lite innan om min teori och då fått erbjudande och hjälp så det var skönt!) Eftersom Ellie nog är jordens mest sociala bebis så tog hon det hela med ett stort leende. Tessa var en sann hjälte och gick in och sopade banan trots att vi inte hunnit värma upp så mycket innan! Så stolt över hennes attityd och utförande! Så lovande för framtiden. Kan säga att jag kikade med lång blick på klass 1 som gick efteråt. Känns inte helt långt borta! Behöver nyinlärning av rutan och stå under marsch men annars är det mest finlir i resten av momenten som alla är påbörjade och åtminstone grundade! Kul vinter-pyssel!