Kände inte alls igen Hjinx totala avsaknad av släpp. Hon betedde sig tvärt emot hur hon brukar springa. Enda rimliga förklaringen jag har är antingen värmeslag/trötthet/uppbrunnen hjärna eller att Nadine-kursen i fredags fått henne att tänka bort allt vad raka självklara linjer heter och hela tiden förväntade sig att jag skulle be henne komma in till mig. Försökte använda mig av framkommandot men då blev det för mycket åt andra hållet istället och det blev tillbaka till gamla mönster-kuta som en idiot rakt fram och skita i allt vad kontakt och direktiv heter.
Fanns en hel del jag var nöjd med också förstås som hur stilla hon stod i starten på sista hoppbanan (B). Vändningen framför mig ur tunneln mot slalom. Kf på balansen kändes helt okej även om jag velat få ned henne längre. (Kf A:t fortfarande alldeles för högt) Självklart mycket missnöjd med mig själv i agilityloppets totalt misslyckade framförbyte in i slalom. Precis samma situation som förra helgens slalomingång. Måste träna på att placera mig när det blir sådana breda stora framförbyten. Över lag tycks jag göra bytet för nära nästa hinder.
Jag var mycket seg och stel i kroppen den här dagen. Hade ont i ischias och nacken och tung i benen. Var besviken på att känna mig begränsad.

Agilityklass 1. Som sagt- inga ursäkter för framförbytet innan slalom 🙁 Hade ju tänkt hinna göra en jaakko efter första gula tunneln men lyckades inte ens med det andra försöket :/ Blev framförbyte och ett bakombyte vilket hon inte hann läsa. Trodde hon helt självklart skulle ta hopphindret efter blå tunneln eftersom det är rakt framför men återigen sökte hon upp mig. Helt olikt sig.

Hoppklass 1A Detta loppet är jag väl kanske mest nöjd med för dagen. Jag är dock irriterad som 17 över det konstiga beteendet innan hopphindret där hon får vägran och jag diskar henne. Ska jag behöva springa en halvmeter vid sidan av hindren och långt före henne för att hon ska ta hopphinder på linje?! Jag är jättenöjd med hur fin och styrbar hon var efter blå makarontunneln innan slalom! Inte något halvkrasch in i mina ben som förra gången vi gjorde det här bytet på tävling (Västerås). Nöjd med hur jag fick in henne över det horisontella hopphindret även om hon kunnat svänga mot gula tunneln tidigare. De flesta sprang förbi på utsidan alternativt kraschade in i förarens ben, flera ramlade t o m.  Jag är nöjd med mig själv att jag vågade gambla lite i slutet och skikthandla in henne i blå tunneln. Hade gått på första försöket om jag haft mål i munnen.

Hoppklass 1B. Var är släppet?? Mkt nöjd med hur stilla hon stod och väntade i starten. Men vad är ursäkten för att missa första hopphindret? (Jag skulle gått ut på andra sidan tunneln men placerat mig på samma ställe vid fri-kommandot, kanske hade signalerat bättre åt höger.) Och sedan inte kunna ta en självklar linje. Nöjd slalom till gula tunneln men sen återigen allt för dålig på att söka linjen. Blir irriterad och bränner i med ett gäng framkommandon och då blir det för mkt åt andra hållet istället. 🙁 hon tittar inte en halv hundradel ens efter var jag befinner mig. Mkt nöjd med slutet.