Yes! Jag tar ut saker i förskott lite här men jag tror faktiskt detta kan vara lösningen på ett långvarigt problem vi haft med zätats skiften!!

Har länge funderat på att byta ut kommandot för antingen sitt eller stå eftersom hon bara lyssnar på S-ljudet och gissar resten! Har dock inte riktigt velat ge upp men igår var det droppen! Jag blev skogstokig och förbannad! Lyssna på vad jag säger för s-tan!!! Då bestämde jag mig.

Fia kom med ett utmärkt alternativt kommando för stå = kvar! Inget S, som i stå eller stanna som jag har sagt och inget I som i sitt och ligg. Men heller inte för orelevant så att domaren reagerar.

Provade backa och samtidigt som jag sa kvar kastade jag bollen över huvudet på henne. Provade skarpt efter max fem försök. Hundrackarn gör perfekt stå på kvar-kommandot och sätter sen även de andra skiftena så galet snyggt i kombination! Hon är inte direkt trög haha

Normalt är jag väldigt trogen regelboken när det gäller kommandon, tycker inte om att välja andra. Men nu har jag alltså ”kvar” på stå i zätat och handtecken för Kruths ställande under gång; herregud vilken rebell jag är 😉

Det är synd att det är filmat så dåligt för det syns inte så bra hur GRYMT hon stoppar i alla skiften!!!!

NÖJD!!!