Har bestämt mig för att försöka låta bli att träna i dag och i morgon mer än några platsliggningar på det nya längre avståndet. Det blir svårt för mig men tror det är vad Hjinx behöver. Det är mycket nytt som ska sjunka in i den lilla tonårshjärnan <3 och jag är rädd för fler knasiga nypåfund så som det dumma med apporten!

Jag orkar inte gå långpromenad just nu så vi nedlåter oss faktiskt till lite bollkastning istället! Eller frisbeekastning rättare sagt 🙂 Jag har i dagarna köpt lite nya prylar från Animail eftersom Hjinx vunnit ett presentkort på 100 kronor där på en av sina lydnadstävlingar. En klicker, en till kon (till framtida elitklass), en leksak i gummi med horn och fötter, ni har säkert sett dem. Jag köpte den för tänkte att den skulle funka bra som stillastående leksak för externbelöning. Den har funkat kanon som det. Dessutom köpte jag en gummifrisbee som vi alltså har invigt idag! Jag köpte den för att använda den som target faktiskt. Musmattan far ju iväg om det blåser ute! Frisbeen var JÄTTErolig tyckte Hjinx! Hon brukar älska sin stora nätgummiboll men den tittade hon inte ens åt efter att jag kastat frisbeen några gånger 🙂 Tror det blir alldeles utmärkt med massa lek bara nu fram till tävlingen. Bara roligt ihop utan krav!

Ungefär fem gånger fick hon också springa upp på gungan som vi inte rört sen förra sommaren! Hon fick bara tippa en decimeter och hon tyckte det var kul. I somras klarade hon hela gungan men det var ju länge sen.

Tur att vi gick ut när vi gick ut för nu vräker regnet ned, spön i backen verkligen.