Dagens rutan-pass gick väldigt bra! Tragglet i går verkar ha gjort nytta! Testade att bara skicka henne direkt på rutan för att efterlikna tävling och det gick kanon både första (vilket ju är det som räknas) och andra försöket. Sedan skickade jag mot leksak två gånger och avslutade med en ”opreparerad” ruta igen. Jättefint!

MEN när det ena funkar ja då ska det andra krångla. Idag kom de avbrutna apporteringarna tillbaka igen 🙁 🙁 🙁 Enda anledningen jag kan tänka mig idag var att Nova vägrade somna i vagnen så hon grinade då jag kastade. Hjinx är en känslig själ och kanske var det nog för att hon skulle börja fundera för mycket?!?? Men jag känner att jag bara vill slita mitt hår. Hur kan en hund som gör så himla fina heta apporteringar helt plötsligt få för sig att man inte behöver plocka upp apporten?!!

Jag ska nog köra lite motivationspass med massor av väldigt gott godis och lek inomhus på vardagsrumsmattan i kväll för att belöna upp just upptaget samt fjärren som det är rätt mkt känslor i. Sen ska jag verkligen försöka att inte träna i morgon. Och kanske borde jag låta bli även på fredag? Bara lite platsliggningar. Min förhoppning med detta är att hon ska glömma bort alla nya konstigheter och hoppa tillbaka på gammalt inlärt, befäst. Plus få längta lite till träning så att det blir riktigt roligt för henne på lördag. Måste ändå gå igång foten på plats så det blir lite träning innan vår start. Jag ska se om Henrik kan vara snäll och gå ut och gå med henne…eller om jag orkar själv på fredag då Henke har lovat mig att VAB:a. Efter tävlingen på lördag, hur det än går måste jag nog inse att jag inte orkar mer nu. Jag har ont i kroppen dag som natt nu och är väldigt väldigt trött.