Nu har vi avklarat första kennelträffen! Alla valpar från A- och B-kullen var inbjudna och i hundväg blev vi 8 ”valpar”, 2 föräldrar och 1 bonushund.
Från A-kullen;
Snoddas (Engine Lurch), Binks (Engine Uncle Fester) och min egna Sam (Engine Cousin Itt).

Från B-kullen;
Förrutom mamma Spookie och pappa Star;
Prime (Engine Tweedledum), Lowe (Engine Oompa Loompa), Vilda (Engine Peg Boggs), Rocco (Engine Ichabod Crane) och Nicke (Engine Tweedledee)

Och sist men inte minst utan störst; Binks ”brorsa” kelpien Gorm.

Vilken härlig syn det var med alla små gulingar som sprang runt som små lamm i sin hage på brukshundsklubben! Det var oerhört roligt att se allihopa, Binks och Snoddas har jag ju inte träffat sedan de flyttade hemifrån!
Jag hoppas verkligen att vi kan göra det till en vana att träffas såhär! Kanske man kan köra tvådagars kommande år? En dag då man träffas och pratar (det är ju ofta mycket att tjattra om!) och låter hundarna vara lite lediga, kanske på sin höjd gör lite gruppmoment eller prova på. Så att alla kan vara med, även ni som inte tränar något särskilt. Och sen en andra dag då vi gör lite mer seriös genomtänkt träning för de som vill! Så att det blir lite mera lägerstuk för de som vill!

Det var ju väldigt synd att det skulle ta och bli tropisk värme just den här dagen, vilket i alla fall stängde av Spookies hjärna! Och idag, bara några timmar senare har det varit optimalt hundtränarväder- mulet och 18 grader ljumt med friska fläktar. Typiskt hehe Men det går ju inte att veta på förhand! Och mina hundar var i alla fall mer än nöjda med att bara få springa runt och leka med alla jämlikar!

Vi fick i alla fall ihop budföringar för alla som ville och en platsliggning. Självklart låg alla duktiga hundar som frimärken i backen 🙂
Lite tråkigt var att Nova var på ganska dåligt humör, stackarn hade lite feber när jag kom hem och slocknade som en klubbad säl efter en brakmiddag. Hon är ofta så numera- ska prompt vara vaken då det är saker som händer så att hon blir övertrött. På min födelsedag då jag hade familjen hit sov hon inte på hela dagen.

Dagen sammanfattad; Alla träffades på brukshundsklubben där hundarna fick leka och vi tränade lite bruks och lydnad. Solen gassade så det blev mindre aktivitet än vad som var planerat. Mitt på dagen när blodsockret dalade åkte vi iväg och käkade på restaurang. När magarna var mättade åkte vi till en stor gräsmatta i närheten av där jag bor och där visade jag lite klippning på underbart vackra Binks! Vi övade lite utställningshandling och hundarna lekte lite till! Sen var det dags för våra långväga att börja tänka på refrängen och Nova skulle hem och käka och sova.

TACK allihopa som kom, det var superkul! Och som sagt- hoppas vi kan göra det till en vana! Och att ni som hade förhinder denna gången kan komma nästa träff! Och förhoppningsvis lär det väl fylla på med fler och fler valpar 🙂

Jag hoppas att jag får lite bilder skickat från er med bättre kamera än jag! Det togs också gruppbild på allihopa tillsammans! Det ser jag fram emot!

[slideshow] http://www.youtube.com/watch?v=6EfA52ZiGHQ