Idag har hela 3 Engine-syskon varit och gjort Beteende- och personlighetsbeskrivning för hund (BPH)! Så tacksam att Åsa på eget initiativ beskriver Bilbo! Kullsyrran Ösa är ju fodertik och ett BPH ä finfin meritering men också värdefullt för mig att från första parkett se henne då hon belastas och sedan avreagerar. Skapar en djupare uppfattning utöver det matte Frida beskriver och visar i sina filmer samt de stickprov jag får de gånger jag träffar henne!

Tredje syskonet, halvsyster med de två redan  nämnda har jag såklart väldigt bra koll på då hon bor hemma; Tessa. Det var ändå superkul och intressant att se henne idag och höra hur väl beskrivaren greppade henne! Kändes riktigt grymt att få en så spot-on tolkning för det har väl varit lite si och sådär med det andra gånger jag gjort BPH på andra ställen. Line’s hundskola i Härryda kommer jag åka till framöver!

Och jag går till kojs med en sådär himla go känsla i magen då alla tre hundarna visade så himla stabila trygga ärtiga och intelligenta temperament! Beskrivarens ord efteråt blev ett tvärbra grädde på moset!

Engine Lola the Fan Dancer ”Ösa”

Engine Sweetums ”Bilbo”

Engine Fourth Dimension Tesseract ”Tessa”