Intresse O-kullen!

By 3 januari, 2020Kennel Engine, Valpar

Hej alla goa ute i vårt avlånga land som har lagt tid på att fylla i mitt intresseanmälningsformulär! Först och främst vill jag rikta ett tack till er för att ni gillar det jag gör och gärna vill vara en del i Engine-gänget! Jag kommer att samla in en liten stund till men snart är valparna 3 veckor och från 4 veckor börjar de bli lite längre vakna och det kan då vara lönt att bjuda hem de tilltänkta köparna. Hoppas ni alla kan ha tålamod några dagar till innan ni kan få ett personligt meddelande från mig. Det har ju varit mkt med högtiderna och så har jag ju som ni känner till 4 barn varav ett spädbarn och 5 vuxna hundar. Så sanningen är att tiden jag har att sitta vid datorn är ganska begränsad. Men nu ska jag snart kunna komma fram till ett beslut! Summa summarum även denna gång är att jag har på tok för få valpar i förhållande till alla fina som hör av sig! Ha förtröstan; jag har fler spännande kullar planerade utöver denna O-kull som jag också tror starkt på. Jag är så glad att jag har en kull efter Pucken nu då han är en exeptionellt bra Pudel!

Leave a Reply