Pingla är väldigt kort gången sedan parning och ofta ser man inga tecken så tidigt som 3 veckor efter parning. Men jag är 99% säker att hon är dräktig. Så pass att jag på måndag nog kommer att avboka det ultraljud jag har bokat den 15e. Jag tycker efter idogt jämförande på bilder att hon har en rundare buklinje, svullna spenar och svullen vulva. Hon är nog också lite mindre sugen på sin mat. Men det som gör mig mest övertygad är att man kan ana den geléaktiga flytning de får fr.o.m. omkring vecka 3-4 som hon redan uppvisar. Jag är väldigt lyrisk över kullen då det är första gången jag kommer att få två färger i kullen (om jag bortser från rött och aprikost som jag eg. anser är två olika färger men som ju båda registreras som aprikosröd numera) Kullen kommer bli 50/50 svart/aprikosrött. Så det blir ytterligare ett spännande moment då kullen kommer; vilka kön, vilket antal och nu också vilken färg? Håll tummarna att hon inte luras och att vi får se ett helt gäng friska starka valpar lagom till lussefikat! Det blir en O-kull….vad passar inte bättre till tonerna av Oooooo helga natt….? 😉

Valparna förväntas bli av storlek mellanpudel.

Jag kommer inte att behandla några intresseanmälningar förrän kullen är född. Då öppnar jag en för kullen separat intresseanmälan. Varmt välkomna då!

Magbilder 3 veckor 2 veckor