[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Vilken helg! Helgens andra titel inhåvad idag då Locki blev RLD N! 91 och 93 poäng och 4:a respektive 3:a! Dessutom domarens pris på bana A med så himla fina ord i stil med att det var så underbart att se en sådan kontakt; rally när den är som bäst! Det värmer och jag kan inte mer än hålla med; Idag gick hon för fulla muggar lilla Lockan! Så fräck hund är hon!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”9783,9784,9785,9786,9787,9788″ onclick=”link_no” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]