Valparnas hage står öppen för det mesta och puppisarna har blivit vana att vara med när barnen leker, när vi lagar mat, dammsuger, moppar golvet, fyller diskmaskinen och alla sådana vardagliga saker. De är även ute och vänjer sig allt mer vid utemiljöns spännande vidder. Det är roligt att se hur mamma Twiggy nu börjat leka med dem, uppfostra dem och sätta stopp för tuttning nu när valparna äter mest hundmat. Det en en bra egenskap för en tik i mina ögon då för snälla mammor lättare tappar sitt egna hull och vigör om de tillåter allt för långvarig di. Twiggy har överhuvudtaget axlat mammarollen kopiöst bra denna gången och jag har aldrig haft en tik med sådana utpräglade uregenskaper. Jag hinner knappt före Twiggy innan hon hunnit hålla efter då valparna gör i från sig. Hon lägger upp mat åt dem och är allmänt proffs på mammagrejen!