Ni får med er valppaket med allt ni behöver för att klara första tiden med er nya valp samt kennel Engines valpfolder med matnyttiga tips om det mesta som gäller hund. Ni behöver köpa en sele och ett koppel och där rekommenderar jag ett tunt läderkoppel med GBG-hake. IMG_4155
Det håller större delen av hundens liv och är bekvämt att hålla i alla väder. Valpar bör ha sele. Eftersom valpen kommer växa i rasande fart men är pytteliten (stor som en kanin) när ni hämtad hen så rekommenderar jag en billig ställbar kattsele. Så kan man köpa en dyr fin efter 8 månader då hunden växt färdigt. De som satsar på lång päls bör ha speciellt halsband. Fråga mig om ni vill veta mer om det.

Ni behöver också fixa med hundförsäkring som behöver träda i kraft samma dag valpen lämnar kenneln. En del av er har jag rekommenderat mitt ombud på If försäkringar eftersom jag får väldigt trevlig rabatt för varje ny valpköpare jag värvar. Men också för att jag varit väldigt nöjd med If genom alla år. Vill ni hellre välja Agria har jag ett trevligt ombud även där! Båda ombuden kan fixa försäkring dygnets alla vakna timmar.

Valparna är vana att äta Standardt Mild och Vom og hundemat Valp och jag hoppas att ni kommer fortsätta utfodra med något av, eller båda de fodren.