Jag och Twiggy sitter i skrivande stund på Helsingfors flygplats och väntar på anslutande plan hem till Arlanda. I söndags direkt efter utställningen bar det av till Tallinn, också då via Helsingfors. Men det var på håret att vi kom med flyget tack vare personalen på SAS samt Finnair. Jag är inte särskilt imponerad ska jag säga för att sammanfatta det hela. Jag hade hjärtklappning och svettningar och hade även hunnit fälla en tår innan jag äntligen sist av alla kom ombord på flyget. Väl framme sent på kvällen hade naturligtvis inte min packning hunnit med mig så första dygnet fick jag klara mig utan förnödenheter inklusive mobilladdare. Man är ganska lost utan telefon kan jag meddela om ni inte redan vet det. Jag fick i alla fall tag på lite käk åt oss efter att ha promenerat och tvångspratat med överförfriskade estlänningar. Jag unnade mig att ta igen sömn för det senaste året. Kvällen därpå kom äntligen min väska! Ordningen återställd! Twiggy släppte inte till för Tairon kvällen vi kom men efter en god natts sömn var hon med på noterna under måndagen. En lyckad parning följt av en mycket trevlig kväll med promenad i gamla stadsdelar av Tallinn och ett besök på en trevlig restaurang med ett tämligen passande namn: svarta pudeln. Tack snälla Julia Radik för underbar mat och trevligt sällskap! I dag möttes vi på Julias arbetsplats Billy Loomaklinik där en andra bra parning ägde rum samt att TwiggyS pass med avmaskning kom i ordning. Vi åkte sedan till ett hundtillåtet shoppingcenter där vi i princip satt i DN fåtölj resten av dagen. Sedan tog jag taxi till flygplatsen för än mer väntan. Och väntan ja, det är just vad som väntar nu….väntan på att förhoppningsvis få se tecken på att mötet bär frukt. Håll tummarna nu! 🙂