Hade lite att jobba på idag men eftersom rutan fortfarande var riktigt dålig i mina ögon så blev det ett nöta-rutan-pass och bara lite snudda vid några av de andra punkterna.

Körde genom rutan ordentligt och tycker att vi kom framåt! Höll mig till grundtanken och belönade massvis, med olika leksaker och på olika sätt/mängd beroende på hur pass bra det var. Får jobba vidare. Nästa gång ska jag prova på en ruta med sågspånsmarkering också. Och idag glömde jag en target. Tror kanske det kan vara något. Nu blev det mest shejping och externbelöning.

Ingångarna i inkallningen får jag gå tillbaka till bebisvisning. Så himla skumt hur saker bara kan bli superkass helt plötsligt! Lydnad är verkligen färskvara! Jag konstaterar återigen att hon har svårt att sätta sig bra om jag stirrar rakt fram. Så får ställa mig och titta ned lite i backen då hon kommer.

Gick en runda fritt följ med målet att gå med kortare steg! Hon gick väldigt fint kändes det som! Fia filmade så ska se hur det verkligen såg ut sen!

Det är oerhört nyttigt att Fia och jag tränar ihop jämsides märker jag! Hjinx har väldigt lätt för att titta på Fias kastade bollar, lyssna på Fias kommandon och klick! Inte bra. Men bra ändå att vi då tränar under de omständigheterna så att hon så småningom lär sig att sålla!

Ett bra pass!

Dagens fria följ. Inte perfekt, några missbedömda och därmed sneda halter och så men inte så struttigt/flamsigt som det kan vara ibland! Vänstersvängarna kan fortfarande bli bättre; även om hon inte är i vägen för mig så ser det lite så ut. Men; we are getting there! 🙂