Idag har vi haft en ettårig BC-hane här medan hans matte jobbar. Vi har gått promenad och jag fick lite välbehövlig lydnadsträning gjord.

Fot; hon gick en gnutta långt fram. Kanske pga den bylsiga långa jackan? Det blir smidigare kläder på tävlingen. Jag hittade en film på önskat fotarbete hos föraren igår då jag surfade runt på youtube. Provade och ja det funkar fint! Vore ju bra om man fick det att komma helt naturligt…

Inkallning. Epic fail. Haha. Har märkt en trend på tävlingarna som får mig att förstå att jag alltid rör på huvudet/följer henne med blicken i ingången på träning men står och tittar rakt fram på tävling för att inte riskera dk. Detta har vid ett par tävlingstillfällen medfört något tveksam ingång. Ena gången kostade det inget utan kanske t.o.m gjorde det hela snyggare. Men en annan gång, nu sist tror jag det kostade en halv eller om det var en hel poäng.
Idag hade hon inte fått mycket betalt! Haha hon sprang och ställde sig frågande framför mig???! Får träna mera med lyft blick framöver.

Rutan. Har kört utan kantband sedan förra tävlingen då det där, i rutan endast var sprayat med svart i gräset. Ny känns hon inte osäker längre utan dem. Måste komma ihåg att träna med band igen också. Hon var suverän idag!

Apporten jobbade jag med upptag och avlämning. Gick bra!

Fjärren har det gått troll i. Alldeles för lite träning sen förra tävlingen och ett pass råkade jag belöna ETT felaktigt uppsitt. Det sitter i än och jag håller just nu på reparera detta. Vi avslutade riktigt snyggt!!

20131008-232528.jpg

20131008-232549.jpg

20131008-232604.jpg

20131008-232626.jpg