Gick ut i solen och för dagen den inte allt för bittra kylan för att träna lite lydnad. Det var en chansning för Spookie hade magpaj i går så hon har inte fått äta något så energin borde vara rätt låg. Men å andra sidan har hon bara fått vila också så nej energin var det inget fel på 🙂 Hon fick lite leverpastej som belöning, får se hur hon tål det nu då.

Mest traggel blev det som väntat på rutan och apporten. Fjärren sitter fortfarande väldigt tillfredsställande. Foten gick bra! Inkallningen gjorde jag två gånger, första gången tyvärr tjuvstart :/ Andra gången gick det bra. Läggandet gick bra båda gångerna. Rutan körde jag både med target och utan, det blir väldigt bra med targeten och jag är noga med att bara ha den max varannan gång. Var också noga med att flytta rutan, efter ett skick från vardera håll.
Apporten går bättre igen men jag kommer till tävlingen få acceptera spark på bocken. Men i dag tyckte jag faktiskt det var något bättre, som att hon ändå semi-förstått. Hoppet glömde jag träna och platsen struntade jag i.

Hon är duktig och vill mycket!