Stora saker sker på kenneln just nu! Som många av mina valpköpare redan vet kommer vi att flytta inom kort! Vi har köpt en stor gård i Västra Götaland dit flyttlasset går i början av året! Vi är såååå taggade på detta så att ord inte kan beskriva det! Vår tid i Tenhult är snart till ända! 7 år har det hunnit bli och många valpar har sett dagens ljus här! Men vi och kenneln har verkligen växt ur denna fastighet som förvisso har varit kanon och fungerat fint i vårt arbete med hundarna men det vi saknat är det fria läget och bättre tillgänglighet till skog och mark. Jag kan väl ärligt säga att koppelpromenader inte är min favoritsyssla, och inte hundarnas heller. Även om de är helt grymma på att hålla sig på plats i flocken med snöret om kroppen så är min längtan efter att kunna gå rätt ut i skogen utan dessa leddon nu enorm, och att kunna ta ut alla hundar vilken tid jag vill på dygnet utan att oroa mig för att de ska utbrista ett glädjens skall och därmed störa alla grannar som vi har i varje väderstreck! Eller att kunna ha valpkullarna ute på tomten utan att dessa grannar ska ha åsikter om fiskmåsflocken ska också bli befriande!
Vallhundarna ska återigen äntligen få sina fårskallar att samla ihop och en och annan höna, kissekatt och kanin lär också flytta in på den nya residensen. Valparna kommer med andra ord erbjudas ytterligare element i sin uppväxt framöver på kennel Engine vilket känns superbra! Uppfödningen som sådan har bara 2 kullar kvar innan den nått hela vägen genom alfabetet! Det måste vi se till att fira! Så många fina härliga hundar har förgyllt sina ägares liv! Och vi får ta del av så många fina uppdateringar och tävlingsresultat från er valpköpare! Det är fint och värdefullt!

Å-kullen har nu hittat sina nya hem allihop och några fler kullar blir det inte innan flytten och innan det nya året är här!

Jag har ett par utställningar bokade inom den närmsta tiden och har jag riktig flax så blir Pompa klar med sin karriär i vänstervarv i och med dessa! Xander ska snart debutera och likaså Fedor.
Men genomgående är att jag inte hinner med så mycket tävlande eller tränande av hundarna just nu pga mina studier och flytten. Utan vi hankar oss fram med dessa koppelpromenader och längtar som sagt till framtiden!