Sitter här med en liten svartkrullig värmedyna i knät. Värmer gott på mitt högerben som har träningsvärk.
I morse åkte jag och barna till Väsby BK för att möta upp Annica med dogs. Annica var gullig och tjänstgjorde som agilitycoach för fummelLina. Hon visade vad jag ska tänka på vid cirkelträning: lära Hjinx att springa närmare utan ansträngning, och så övade vi framförbyten, bakombyten och framkommando. Hjinx var duktig och hon gör precis efter hur jag visar, dvs är jag för seg och otydlig så blir det galet men är jag duktig så gör hon rätt! Naturligtvis. Hoppas jag blir bättre på agility, typ snart. 😉

Nåväl jag har i alla fall lyckats lära henne slalom!!! Provade nämligen på ett riktigt slalom idag då! Hundrackarn klarade det alldeles utmärkt!! Weiii! Trodde jag skulle behöva gå tillbaka massa med alléer, dels för att det var ett tag sedan semestern nu och har inte tränat slalom sedan dess. Och dels för att det nu ju var ett helt annat utförande av hindret- stumma pinnar som skramlade och en skena på backen, samt annan färg på pinnarna! Men nemas problemas tyckte Hjinxen!

Inte heller gungan bjuder på några problem! Men jag är försiktig ändå och stod gjorde tre rep, första helt passat med fast hållen och nedhissad tipp, andra med en hand på tippen medan hon gjorde själv och tredje körde vi och det blev SÅÅÅ snyggt så jag nöjde mig så! Härlig känsla! De två svåraste hindren klarar hon!

Jag blev djupt imponerad av Hippi! Hon satt helt tyst bunden vid sidan av medan både jag och matte och mattes övriga hundar sprang! Inte så pudligt 😉 Grymt bra jobbat Annica! Sen när Hippi körde lite grand så var hon så himla rolig! Som ett popcorn med massa hindersug och fantastisk kamp!!

Nova skötte sig också helt utmärkt! <3 När vi kom fram till den stora öppna gräsplanen sprang hon runt och skrattade och tjöt! Så underbar!! Hon pysslade vidare medan vi tränade och hjälpte till då och då med att lägga upp pinnarna! Ett tag klättrade hon på lilla bruksstegen också haha