Idag fick jag besked från Vildas matte att dräktighet är bekräftad då hon på morgonkissen hade äggviteflytning! YES!! Nu blir det snart pups! Det har varit andra tecken som tytt på dräktighet också så som minskad matlust som antas vara illamående men samtidigt stöld av mat, en gnutta rodnade spenar,något mindre het i träningen, något rundare mage och viljan att ligga och mysa i sängen. Men nu har vi alltså ett säkert tecken på att det växer smått i magen! 🙂

Det finns misstankar även hos Yazza som ju ligger några dagar efter i (den förmodade) dräktigheten. Tex har hon inte någon aptit och verkar illamående.

Har kommit igång lite smått med lydnadsträningen med Hjinx. Hon är så himla duktig! Självklart är hon ganska valpig dvs lite hursomhelst och lättdistraherad men med tanke på träningsmängden har hon kommit otroligt långt och hon visar stooor potensial. Jag tror det är viktigt att inte bara belöna med godis. Även om hon älskar godis så tror jag hon jobbar hellre för lek. Eller bäst av allt en kombination!