Åååh vad duktig hon var idag lilla Spookie! Hade inte tänk köra slalomen idag eftersom det har öst ned regn hela dagen. Men efterhand övergick det till blötsnö och uppehåll. Jag tog en god stund på mig och sopade bort slask och löv runt slalomen så att hon inte skulle halka, jag fick mig ett träningspass 🙂 Sen körde vi! Hon var på hugget så behövde inte leka länge alls innan hon nästan sprang ur skinnet sitt. Körde hopp och slalom och halleluja hon gjorde ett skitsnyggt slalom rätt på första skicket. Det är ju ändå det som räknas!!
Det som var sååå roligt idag var att hon accelererade i slalomet! Det har jag inte sett henne göra tidigare! In fort och sen gick det bara fortare och fortare! Härligt!! Hon var väldigt självständig också och hade otroligt fint hindersug! Jag kunde skicka henne ut i från mig och runt hopphindret och hon kändes oberoende av mitt förekommande i slalomet! Jag kunde sista repet göra framförbyte samtidigt som hon tog sista porten och skicka direkt på hopphinder!

Min duktiga lilla tjej!!

I morgon kommer Hjiiiiiiinx!!! Här valpsäkras det för fullt! Det är ju redan tämligen undanröjt eftersom vi har en klåfingrig dotter som stoppar allt i munnen och drar i allt. Men mattan ska bort och jag har satt upp kompostgaller som avdelare mellan köket och vardagsrummet då jag misstänker att Novas leksaker och soffan kommer vara fasligt illa ute när det kommer till valptugg 🙂 Border collie-vänliga leksaker är framlagda. Två burar har installerats med mysiga tvättdugliga filtar och i kväll eller morgon bitti bäddar jag i soffan. Där ska jag och hundarna sova framöver tänkte jag, så länge det behövs tills att båda hundarna känner sig trygga med att sova i burarna bredvid varandra på nedervåningen! Vill inte ha hundarna uppe i sovrummet.
I morgon på väg för att hämta upp henne ska jag köpa valpmat och massor av märgben och tuggben. Lär gå åt 😉

Observera även den uppknöglade gardinen. Hon ska hoppa högt om hon ska nå den nu 😛 Här är dock mattan kvar, den ska som sagt också bort.