Åkte till BK för att träna platta tunneln eftersom jag har anmält till agilitytävling och just platta tunneln är ett orosmoment så min plan var att åka till BK OFTA och träna bara den nu fram till tävlingen. Förstå mitt missnöje när jag kommer dit och inser att hindrena är flyttade 🙁 Vad jag minns har min BK haft kvar hindren över vintern förrut men inte i år då jag börjat träna agility på riktigt. Tyvärr har jag inte tagit tag i att kontakta agilitysektorn vid min hemmaklubb tidigare. Det var dumt för hade kunnat komma med på deras ridhusträning från start till mer än halva priset (och en bråkdels färdsträcka) om jag gjort det… Menmen Väsby är ju så trevligt och nu får jag i alla fall 5 extra ridhusträningar utöver de i Väsby (4 tillfällen krockar det 🙁 och 2 har redan varit)

Men problemet kvarstår ju med omöjligheten att åka och träna var och varannan dag på platta tunneln. Så jag får försöka lösa det ändå. Det fanns retfullt nog en trasig platt tunnel på BK, bara själva huset men utan släp. Så jag funderar på att köpa en presenning och tejpa fast på det… Ska även försöka tynga släpet på min hemmatunnel.

Nåja jag fick köra KF-träning idag istället. Kontaktfältsträningsställningen fanns nämligen kvar men de riktiga balanshindren var också flyttade.

Sam fick inte träna för jag var irriterad på honom för att han inte kunde sluta gnissla efter att jag stannat bilen på BK och på väg till planen. Harsh? Oh yes men sån är jag.

Jag har förresten bytt kommando på kontaktfälten! Jag kom på att jag vill ha Trampa istället för Balans för det känns mongo att ropa balans på nedfarten på A-hindret eftersom många kallar balansbommen för balans. Det känns mer logiskt att ropa A:t! Trampa! respektive Balans! Trampa! Det är säkert lite ovant för henne eftersom jag skränat Balans ett tag nu 🙂

http://youtu.be/vZlHX4gVG3U