…nu från kvällens agility träning i ridhuset!

Det var en ganska klurig bana där jag inte visste hur mina hundar skulle reagera. Därför fick jag hoppas på det bästa och testa. Det är roligt med utmanande banor! Det är ju synd att jag inte har förmågan att placera mig bättre och därmed visa rätt…men det kommer väl med tiden antar jag!
Tyvärr var Spookie föga imponerad utav platta tunneln idag igen. Problem 🙁 Hon gör den i början av passet någon gång men sen på slutet när hon har sprungit ett tag så tänker hon bara inte springa den något mer. Något som funkade kanonbra i början idag var att sätta godisskål på andra sidan. Då fick hon ett konkret mål att jobba mot och det var inga som helst problem att springa tre gånger om! Förstår bara inte varför hon inte alltid kan ha den attityden kring det här hindret. Kommer nog bli ett projekt a la gungan utav platta tunneln också… I början kändes hon oövervinnerlig men hon blir nog väldigt fort trött! Jag är jättenöjd med hennes slalom idag!
Sams enda problem (förutom att jag inte visar rätt) är att fokusera och strunta i de andra roliga hundarna. Jag får verkligen vara bestämd med honom, så tydligt på slalmen på filmen- Nu skärper du till dig och koncentrerar dig med mörk röst och japp, bäst att göra som matte säger haha Han lär vara trött på sitt namn efter ett pass i ridhuset haha

http://youtu.be/PznzJw-LTyk

http://youtu.be/lhbcoDHpZj8