I TRE timmar har jag nu läst era intresseanmälningar gott folk! Tack till var och en av er. Men eftersom det är så många så väljer jag att skriva till er alla gemensamt här i bloggen istället. Jag vill bara låta er veta att jag nu alltså läst och begrundat! Jag tackar för den tid ni lagt på att fylla i anmälan och jag kommer vidare låta valparna växa på sig innan jag går vidare med era ansökningar. Och jag förstår att anmälningarna kommer att fortsätta komma in.
Som ni kanske har sett så lurades Jouline och det ser inte ut att bli en endaste X-valp där tyvärr. Mkt sorgligt och min förhoppning om fler tikvalpar där tvärdog ju därmed. För så blev det ju även dessa kullarna (vad gör jag för att få så många pojkar?) att det var allt för få tikar i förhållande till alla som önskar tikvalp.
Med detta sagt så vill jag väl egentligen bara att ni ska veta att jag läst med stort intresse och att ni inte fått något mail från mig betyder varken att ni får en valp eller att ni inte får en valp. Jag ber er ha lite mer tålamod och låta dem växa på sig och klara den första kritiska spädåldern.

Trevlig höst på er alla!