Sommaren är på intåg och visst är det underbart! Vi har på kennel Engine just avklarat vår största kull hittills på galna 13 stycken valpar efter Tessa och Melvin! Helt underbara är de allihopa och en brokig skara blev det, både storleks- och färgmässigt men också flera olika personligheter har fått rum i denna stora skara! Kul och intressant! Vi önskar alla varmt lycka till i framtiden i sina nya hem spridda över både läns- och landsgränserna!
Hjinx lämnade oss efter en mycket hastigt insjuknande i magcancer förra sommaren (22) och nu när våren gryr och det blir sommarlikt här igen väcker det den fruktansvärda sorgen till liv på nytt. Det är en hund vi aldrig någonsin kommer kunna glömma eller sluta sakna. Hon var inte en hund, hon var ett väsen! Sedan hon lämnade har hundlivet inte varit sig likt för mig. Allting sattes på sin spets och ja livet är helt enkelt inte bra utan min Hjinx. Jag önskar att jag i framtiden kommer kunna hitta en vallhund igen som, inte fyller hennes skor, men som i alla fall går i hennes fotspår! Gården behöver en vallhund, så är det bara!
Jag jobbar heltid numera så det är klurigt att hitta luckor för utställningar men hoppas kunna klämma in ett par i alla fall under våren och sommaren. Hoppas slutföra championaten för Xander! Arwens BPH kanske vi kan få till också!
Många hör av sig och frågar rörande planerade kullar. Jag har inte gjort några specifika planer ännu men flera tikar står som möjliga kandidater under året. Allt hänger på tajming och om jag finner ut någon bra kombination! Jag har på det senaste kunnat använda egna hanar vilket är så himla tryggt och härligt. Jag kikar ständigt på andras hanar och funderingarna är alltid igång!