Engine Pompa och Ståt

SEUCH, FINUCH, DKUCH, KBHV-21, BIR  & BIM i Sverige, Finland & Danmark

Snabbfakta

SEUCH, DKUCH, FINUCH, KBHV-21
Engine Pompa och Ståt
Mellanpudeltik, röd, 39 cm
Född 27 juli 2018
SE47997/2018
e. Int CH, Litauisk CH, Est CH, Fin CH, Estnisk Junior CH, Lettisk CH, Estnisk Juniorvinnare 2016, Estnisk vinnare 2016, Helsingforsvinnare 2016, Baltisk vinnare 2016,  Tallinnvinnare 2016, Tallinn Vintercupvinnare 2016
Chanson d’Ete Captain
u. Engine Joule
PRCD-A Hereditärt fri
Patella UA
Ögonlyst UA
HD-B/C
ED UA (0/0)
BPH med godkänt skott

Pompa hade en storslagen utställningskarriär!
1 Svenskt certifikat, 1 BIM, 1 Bästa Junior och 1 BIS Junior-2.
Som valp tog hon 2 st BIS-Valp.
Även flera SilverAprikosRöd-BIS på rasspecialer.
2 Finska certifikat, 1 BIR, 1 BIR Junior, 1 BIM.
Därefter kom corona! Jag tog en kull valpar på henne och hon är nu snart fullfjädrad igen. Hon har tagit 2 Danska certifikat, CACIB och BIR, BIM, vinnartiteln KBHV-21 samt ett till finskt certifikat, CACIB och BIR sedan valparna.
Hon är nu färdig i vänstervarv!

Mer om Pompa

Pompa var precis som sin äldre halvsyster Tessa helt omöjlig att motstå! Hon fick bli kvar hemma, det var inge snack om saken! Som valp var hon ett fullkomligt yrväder och jag började fundera på om hon hade någon avknapp. Nu i vuxen ålder har hon lugnat sig betänkligt och klassas nu mer som glad och yvig med en lugn och behaglig sida. Pompa är helt makalöst vacker och ärtig och att visa henne på utställning ger mig gåshud och en klump av stolthet i halsgropen! Hon drar på metern före mig och svansen går i ett. En egenskap som är väldigt utmärkande för Pompa är att hon värderar sin flock väldigt mycket, och ständigt är sin storasyster Tessas skugga. Hon lär sig och utvecklas fort när vi tränar tex agility! Hon har duktig aptit och ingen separationsångest! En annan utmärkande egenskap är att hon har hög tröskel till att ljuda. Men jag har nog allt börjat fundera på om hon någonsin kommer växa upp?