Aktuella/planerade valpar

Här finns information om vilka kullar som är aktuella och vilka som planeras framöver. Några veckor efter att valparna föds öppnar intresseanmälan för den aktuella kullen.

Jag är smickrad och glad över att det är så många som intresserar sig för mitt avelsarbete! Eftersom det är många som hör av sig kan jag inte riktigt respondera er i den utsträckning jag hade önskat. Jag hinner helt enkelt inte med! Därför skulle jag vara djupt tacksam om ni vore vänliga att använda er av mitt intresseformulär då det är öppet för den aktuella kullen ni är intresserad av. Jag har det öppet endast då jag har aktuella valpar som jag behöver placera och stänger det då jag fått så pass många svar att jag känner att jag inte hinner svara alla personligen. Jag vill med den här informationen på inget sätt släcka någons hopp om en valp från kennel Engine! Vi planerar att lösa detta framöver och öka chansen att svara på kontakt från er valpspekulanter så hoppas ni kan ha tålamod.

Jag bygger en personlig kontakt med varje valpindivid för att på bästa sätt kunna matcha den till rätt hem. Jag kommer även i fortsättningen att attraheras av de hem som erbjuder ett aktivt liv inom hundsport. Jag önskar att mina valpköpare hälsotestar (höftledsröntgen, ögonlysning, patellaundersökning) gör mentalbeskrivning (BPH eller MH) och helst ställer ut sin Engine-hund. Detta är inte endast till fördel för mig som uppfödare, utan också för rasen i stort. De som kan tänka sig att vara fodervärd kan läsa om vad som krävs här. Jag ser helst att man bor i närområdet om man ska vara fodervärd.

Aktuella kullar

  • Just nu finns inga valpar som letar hem! (uppdaterad 2023-05-30)

Planerade kullar

  •  Vi har inga bestämda parningar just nu men flera tikar som eventuellt kan bli aktuella under året! Varmt välkomna att hålla koll på instagram för senaste nytt! (Uppdaterad 2023-05-30)