Mitt på dagen den 12 april var det dags för Ruths bebisar att se dagens ljus, lite brådis ut hade de allt. Men jag har haft valpning på dygn 57 tidigare så 58 var inget jag inte var förberedd på! Färre dagar att våndas på helt enkelt 🙂 3 pojkar och 1 tös blev det! Jag var så nervös att jag inte skulle få någon flicka. När två stora klumpar till hanar var ute på 10 minuter och jag såg hur magen då var betänkligt mindre blev jag lite orolig att  där bara skulle vara en hane till….Nåja det hade ju varit okej det med men när man gärna vill ha något vitt att fortsätta med på den smala smala stig som vit mellanpudel-avel innebär, är det ju tråkigt att inte få någon tik. Men så kom en liiiiten liten skrutta som nummer tre. Bara att hoppas hon tänker bli Mellan 😉 Till min stora glädje hade jag rätt även denna gång på antalet. Trodde först 3 men när hon var fullgången började jag tänka 4. När jag såg hur stora de två första pojkarna var nyfödda tänkte jag att det kanske bara skulle komma 3 ändå men när tösen var ute hörde jag ett hjärta fortfarande picka på insidan av magen! Lycka! Han tog dock god tid på sig att komma ut; en till stor pojkparvel!Alla valpar är  helt perfekta så klart och Ruth har hittills varit en toppenmamma!