Hej gott folk! Kanske ni vänder er hit för att tänka på något annat såhär i Corona-tider! Eller så struntar ni blankt i bacillusker och vironer….det gör i alla fall hundarna! Jag har ju inte särskilt muntra nyheter och komma med heller förstås för alla er som väntar och hoppas. För se det blev ju ”bara” 8 q-valpar och de börjar tyvärr redan vara tingade. Jag har inte kontaktat någon av er ännu varken lyckligt eller olyckligt lottade. Det är en hel del att stå i som vanligt med två kullar, 5 vuxna hundar och 4 barn. De sistnämnda är nu dessutom hemmavarande pga ”milda förkylningssymtom” eftersom skolorna kör strikta regler just nu. Vi grundade dessutom med lite magsjuka. Vabruari som den brukar se ut med andra ord. Så hittills har jag inte haft tid att sitta vid datorn så mycket men jag har läst allas intresseanmälningar och även alla mail och meddelanden som trots att jag undanber mig det, kommer via andra kanaler. Jag tycker att det är olustigt att lova bort så pass unga valpar; De är ju bara 2 veckor gamla än så länge. Men de alla verkar väldigt levnadskraftiga och växer så att det knakar! De suger fullkomligt musten ur sin mamma som numera ser ut som ett skelett med skinn. Men snart är de gamla nog för tillägg! Jag känner att jag börjar ha en idé för var jag vill placera valparna!

En del undrar när jag kommer att para Tessa nästa gång. Det är inte helt säkert att jag kommer att para henne igen. Inte ännu på i alla fall något eller ett par år i alla fall. Inte som det känns nu. Men tankar och ideer har ju skiftat förr. Men jag har ju fler tikar och planerar flera toppenkullar under året!