Det blev en panghelg till! Jag är så stolt så jag nästan spricker och är så lycklig att de får komma fram i rampljuset mina guldkorn till hundar! Och min unge sen då! Hon gick och vann barn med hund också den lilla snärtan! Locki och hon var sååå duktiga i ringen! De andra två tjejerna som var med var också toppenduktiga! Vilka framtidshopp! 😀

Att få bli BIR med Locki förra utställningen var verkligen en arm-nypare men också att bli BIM med Tessa var magiskt! Hanen var urläcker, jag var t o m tvungen att fota underverket när han blev bästa hane! Tänk om de där storfräsarna skulle kunna tänka sig att blanda blod med en liten röd motorhund en vacker dag? Men det är ju inte säkert att de vill hehe Nåväl han var en värdig vinnare och jag var mäkta stolt över vår BIM-rosett! Och ett andra cert! Jihoo! Det är ju synd att hon har 4 mån kvar till championatålder bara. Men vi har hela sommaren planerad med utställningar så kanske hon kan ta ett tredje  om 4 mån med 😀 Jag var lite inne på att klippa upp henne i kontinental efter denna utställningen för att få lite mindre tidskrävande pälsvård under sommaren men nu när hon är så nära hemmachampionat så chansar jag nog inte. Tessa avslutade dagen med att vinna SAR-BIS i en fin konkurrans! Kul att SAR tar sig allt mer i samtliga storlekar tycker jag! Att folk orkar satsa!

Och Pompa! Hon var om möjligt ännu mer vildhäst denna utställning! Hon är verkligen vild den hunden haha men så läcker och jag är sååå stolt och tacksam över henne! Hon blev BIS Valp även denna utställning och vi packar ödmjukt och tacksamt in kilovis med priser i bilen på väg hem mot småland igen!

Locki gjorde sin sista svenska utställning nu när championatet roddes i hamn förra utställningen och hon avslutade med flaggan i topp och blev BT3:a!

Lilla Ösa från senaste kullen var också med och blev 2:a bästa baby med HP med mycket fin kritik och lovord för framtiden! Och vilket temperament! Sådan av- och påknapp! Pompa är inte rikigt där om vi säger så haha Hon kör mer 45 koppar kaffe-stilen! 😀
Även Pompas syrra Stoja var med!


Engine Lola the Fan Dancer ”Ösa” 5.5 mån

Nu är det 6 långa veckor till nästa show; SPK Lidköping!