Ställde Tessa med ett tråkigt slätt Excellent. Hon behöver släppa mig i rörelse, hon vill in och puffa på mitt ben och söka kontakt med ögonen. Det  gör att hon tappar resning och slänger med sina ben. Jag hämtade aldrig ut kritiken så vet inte vad domaren skrev.  Man blir så nedslagen efter all förberedelse, lång resväg, tidig morgon och väldigt mycket pengar ödslade. Menmen hon har ju gått riktigt bra även i Sverige vid ett par tillfällen och hon är ung. Samt att jag själv vet att hon skulle kunna visa sig bättre. En vacker dag det där certet kanske trillar in ….

Jag och Nova packade ihop oss och gick upp på övervåningen för att se efter om vi skulle hinna va med på rallylydnaden som vi var anmälda till i fortsättningsklass, både Tessa och Hjinx. Jag kom i sista sekund och hann alltså varken banvanda eller ens se något ekipage innan oss gå banan. Den oförberedda starten gjorde att jag nog lyckades skrapa ihop 30 förarfel plus att Tessa återigen hade glömt vad utgångsposition var. Fattar inte varför hon aldrig vill sitta vid sidan på tävlingsplats när hon klarar det i all annan situation! Nåja. Hon är ung och vi behöver träna mer. Och vi fick positivt omdöme!

Hjinx är ju långt mer tävlingsrutinerad och gick in och gjorde en godkänd runda och blev därmed nytitulerad RLD F!! Min duktiga lilla hund!

Grattis till min vän och valpköpare med Engine Luca Brasi ”Pucken” som gjorde en godkänd runda de med!