Mina tidigare hundar

Sisterhood Zaphod Beeblebrox | Milton | f. 1998-04-02 ~ d. 2011-03-25 | S30251/98

Milton mitt hjärta, min första hund. Alltid ska jag älska och minnas dig. Du lärde mig allt jag kan och du var alltid vid min sida, genom både sorg och glädje i 13 år! Du finaste lilla pudelängel, vila sött i frid! Tillsammans gjorde vi det mesta; agility, viltspår, bruksspår, lydnad, handling,  cirkuskonster…och du älskade det! Du levde för uppmärksamhet och var en sann personlighet!

Svensk Viltspårschampion | LP1 | LP2 | LP3 | 2:a pris i Elitklass lydnad | Uppflyttad till Lägre klass spår.

Sisterhood Fatboy Slim | Kevin | f. 2002-03-03 | S22215/2002

Kevin bodde hos mig i 9 år innan han flyttade till Elisabeth för att leva resten av livet i lugnare tempo med 100% odelad uppmärksamhet! Kevin och jag satsade mycket på utställning där han nådde makalösa meriter! Vi körde en del lydnad där vi nådde fram till LP1 innan han av lite olika orsaker tröttnade på träning. Viltspår är Kevins passion i livet och sällan har jag skådat en duktigare spårhund!

Svensk Viltspårschampion | LP1 | SECH | NOCH | DKCH | FINCH | EECH | LVCH | INTCH | BaltW’07 | 2:a pris i lydnadsklass 2 | MH-beskriven

Regenfield’s Kookaburra | Spookie | f. 2007-04-17 | S70227/2007

Spookie, min sprudlande älskvärda lilla tös som jag importerade från Ungern! Hon och jag har sysslat med lite av varje! Hon har en utställningskarriär i ryggsäcken och även ett LP i lydnadsklass 1 och 1:a pris i lydnadstvåan. Viltspår har vi tränat periodvis med tävlingsinriktning. Agility började vi rätt sent med, i November 2011 debuterade hon på tävlingsplanen. 3 pinnar har hon än så länge! Hon har haft en valpkull, B-kullen, se vidare på Tidigare kullar.
Då vår dotter blev sjuk var Cecilia, som har Sam på foder, en ängel och tog hand om mina hundar. Gemensamt tycke uppstod då tjejerna emellan. Det var dessutom tydligt att Sam och Spookie saknade varandra då Spookie periodvis kom hem igen då vi inte bodde på sjukhuset. Beslutet att låta Spookie flytta till Cecilia växte så fram och det kunde inte ha blivit bättre! Jag kan fokusera min tid på Hjinx och barnen samt framtida studier och Spookie har fått en fantastisk plats hos Cecilia. Hon har också fått en fantastisk uppgift! Hon följer med matte på jobbet och tjänstgör som vårdhund, en uppgift hon är som född till!

LP1 | SECH | DKCH | FINCH | EECH | C.I.B | WJW’08 | NordW’08 | Startad i anlagsklass viltspår | Mamma till B-kullen | 1:a pris lydnadsklass 2 | Uppflyttad till lydnadsklass 3 | 2 pinnar i hoppklass 1 | 1 pinne i agilityklass 1

Engine Cousin Itt | Sam | f. 2009-11-08 | S66082/2009 | ca 39 cm

Sam sparade jag ur min första kull och flyttade först till en fodervärd men kom ganska snart tillbaka och bodde med oss i närmare ett år innan jag hittade en ny lämplig fodervärd i Cecilia där han nu bor tillsammans med Spookie! Han älskar att träna; han bjuder på lekfullhet, energi, snabbhet och fantastisk kamp! Han är lättmotiverad och tar för sig, vill verkligen lära sig. Han är en skönhet med helt fantastiska rörelser, resning och lätthet att ställa upp sig fritt! Han är champion i Sverige, Finland, Danmark, Estland samt internationellt (sistnämnda ännu ej bekräftat från FCI). Han har påbörjat sin vidare karriär med LP1 och fortsatta planer finns inom både lydnad, bruks och agility. En specialsökkurs är inplanerad. Sam står till avel för lämpliga tikar och har blivit pappa till flera fina kullar!

SECH | DKCH | FINCH | EECH | C.I.B* | LP i lydnadsklass 1 | Uppflyttad till lydnadsklass 2
Tävlar i agilityklass 2