Superspännande kombinationer kommer genomföras här på kennel Engine under året! Mellan och dvärgpudelvalpar planeras i mina tre färger; svart, aprikosrött och vitt! Riktigt häftiga valpar till hundsport- och familjeliv väntas! Följ med på instagram där information kommer ut såfort jag har något att berätta! Planer smids. Det är alltid mycket som ska klaffa och gå i lås och ännu mer nu när vi dessutom har en pandemi att tampas med. Men vi alla önskar väl att vi lärt oss tygla viruset snart och att det kanske då är möjligt att hämta hem lite häftiga lettiska vita mellanpudel-gener framöver! Skulle inte det vara helt underbart så säg! Jag är dessutom på jakt efter lite aprikosrött nytt blod; hoppas kunna importera en hane i från fjärran! Håll tummarna att storken vill vara mig behjälplig under året!
Och för sjutton, nu vill jag TÄVLA!!! Corona försvinn!