Under 2021 kommer jag eventuellt att söka efter en eller två fodervärdar till en eller två mellanpudeltikar. Men bara om det dyker upp just rätt hem!! Det jag söker är någon med ordnade förhållanden, ärlig och öppen person/familj som bor nära Jönköping eller kan tänka sig att ta sig dit alt. mötas på vägen i samband med tex parning/valpkull. (All info om vad som krävs av fodervärd finns på särskild sida här på hemsidan.) I båda tänkbara fall är det synnerligen okomplicerade tikar som är oerhört sociala, barnkära, lättsamma, väluppfostrade, problemfria hundar som jag bara sätter ut på grund av att underlätta min redan övertrasserade tillvaro ;). Den ena tiken är mer aktiv än den andra…men ingen av dem är särskilt krävande. Jag kommer söka aktiva hem med mycket kärlek och tid för en hund och en vilja att sammarbeta med mig kring hunden! När det blir aktuellt kommer jag såklart att delge mer information men jag vill på detta sätt ändå slänga ut en tanke om att om man kan tänka sig att ta en yngre vuxen hund på foder med allt vad det innebär så kan jag potentiellt vara förmögen att lyssna på ett öra framöver här…