Alla valpar har hittat hem! TACK alla som har visat intresse!

By 12 september, 2019Kennel Engine, Valpar

N-kullen 8 v

Nu var valparna placerade för denna gången! Ni som inte fick en valp denna gången, misströsta inte! Deeeeet koooommer mera; som det hette i tv-programmet med Martin Timell som gick på tv på 90-talet 😉 Jag hoppas att få Pingla dräktig under hösten men hon har varit lite svårparad så hoppas inte på för mycket. Utöver det är det hela tre tikar som börjar bli mammasugna; Tessa, Ruth och Riwa. Så en av varje färg planerade vilket ju är helfestligt! Pingla aprikos, Tessa röd, Ruth vit och Riwa svart. Men först vill jag att Ruth och Tessa blir utställningschampion så snälla håll tummarna för oss! Hanar är utsedda men sen ska man ju få till det också. Nu när Norge jäckas av sjukdom är det ju inget alternativ att åka dit vilket är synd… Men håll ögonen öppna och tappa inte hoppet om en alldeles egen liten motor-hund! De är underbara, tro mig- jag klarar ju ”aldrig” av att sälja alla pupparna, nu är det tredje gången en valp blir kvar hemma haha (se Lykkes egna sida)

Leave a Reply