En mysig helg är till enda. Jag, mamma och äldsta dottern åkte på lördag eftermiddag till Eskilstuna för att bo en natt på hotell! Mysigt! Dagen efter stundade pudelklubbens specialutställning! Jag hade alla tjejerna anmälda så hade en del att bada, föna och klippa 😉

Resultatmässigt känns det lite som vanligt på hemmaplan- stolpe ut. Locki fick en suverän kritik, inte ett fel på hela hunden utom fronten som var gräslig enligt denna domaren, tack och adjö! Hon visade sig som den absoluta stjärna hon är och rockade verkligen sin stund i ringen! Jag är väldigt väldigt nöjd med hur jag fått till pälsen idag!

Efter den lilla floppen var det Pompas tur att entra en utställningsring för första gången! Med tanke på att hon bara tränat ett par tre gånger hemma i trädgården är jag väldigt väldigt nöjd med hur Pompa betedde sig både utanför och inuti ringen! Så glad och lycklig, avslappnad och showig! Tyvärr fick jag inte med det allra bästa varvet i ringen på film. Hon bjöd på framför mig precis som ”tant Locki gör” och det är bara drömmen när de vill springa så! Hon har bjudit det mycket här hemma så hoppas hon utvecklar det till en vana!!

Sista tös ut för dagen var Tessan! 2:a i unghundsklassen blev hon bakom den bruna tiken som senare blev både BIR och BIS-1! Tessa slutade som 3:a bästa tik! Inte illa pinkat! Men satans skitnära det efterlängtade certet åter igen 🙁 Buhu! Jag är oerhört nöjd med hur hon bjöd på idag med tanke på att vi haft lite svårt med gnistan och att springa utan att hon blir klistrig på sistone. Det är mycket hormoner i omlopp på en sån här 18månaderstös! Väldigt glad för de mäkta fina ord hon fick av herr domare idag, bland annat hon rör sig ju underbart! Tack!! Det behövde mitt självförtroende!

Därefter slog hon till med att bli Sar-BIS1 för en annan domare! Tackarrrr!

Tessa väntar på sin till i vanlig grodstil 🙂

Fina kritiker!!