Just hemkommen från Skåne t o r! Träffade min fodertik Nala och Binks från min A-kull! Locki hade nämligen en dejt med honom! Det är inte nådigt vad han har för meritlista efter 9 års tävlande med sin duktiga förare Gunilla! Jag hyser stort hopp för att parningarna ska ge resultat och att vi om 9 veckor har små mini-Binkisar här i valplådan!! Till den här kullen kommer jag söka tävlingsförare! Eller söka och söka. De står redan i kö här ute på vägen ser jag 😉 😉 😉 Spännande 4-5 veckor följer innan jag kommer kunna se säkra tecken.

Passade självklart även på när tillfälle gavs att träna lite i inomhushallen Gunilla och hennes träningskompis hade hyrt. Jag hade med mig Tessa och hon fick prova agility för första gången! 🙂 Vi körde även lite träningstävling i lydnaden och kom faktiskt åt problem jag haft på tävling så det är ju lite ovanligt att lyckas med på träning. Men både platsen och folket var ju helt nytt för lilltjejen plus den långa bilresan innan. Säkert ganska likt tävlingssituationen för henne. Jag försökte också gå in i lite överdriven hållning och tillknäppthet som jag nog har lite på tävling. Succsess helt enkelt och Gunilla kom med lite input som jag ska jobba vidare med!!

Join the discussion One Comment

  • Gunilla Persson skriver:

    Så fint du skriver om Binks! ❤

    Men ja han är ju en fantastisk hund, och still going strong. Det är nog mest hönsmamman som tänker att han börjar bli lite äldre. Att han borde få ta det lite lugnare.
    Men ärligt, så verkar han inte hålla med. Tvärtom så blir han tjurig när han får dela mig med Sot och Nash. Då kan han ”straffa” mig genom att sitta i husses knä, och pussa på honom. Direkt efter pussen så blänger han på mig…. ”så går det, matte”
    Klipsk och attityd!

Leave a Reply