Ja det blev en lång dag! 8 på lördagmorgonen var det samling i Kinnaredshallen i Ulricehamn för Tessa och mig. Locki och Hjinx var också med. Rallylydnadstävling stundade! Tessa i nybörjarklassen på förmiddagen och de andra tjejerna skulle debutera i fortsättningsklass! Jag är så stolt över mina tjejer så jag kunde spricka! Alla tre presterade långt över förväntan! Med så oerhört lite träning för att inte säga ingen träning alls med tanke på att jag varit totalt upptagen av min universitetskurs jag just tentat av (förhoppningsvis, pust)
De var sååå glada och taggade! Kanske lite väl taggade, så till den milda grad att det var svårt att hålla dem i schakt fniss TYVÄRR fick jag riktigt lång näsa då jag fick tillbaka resultaten efter Lockis två rundor! Det hade känt så himla bra och hon hade klarat alla svårigheter. Men dessvärre tyckte domaren att jag utfört ett par skyltar fel och det tillsammans med att Locki varit lite väl glad och hetsig i sina rörelser så blev vi precis utanför godkänt resultat. 3 poäng i från på andra banan. SNOPEN var ordet! Jag var ju säker på att vi hade skrapat ihop två godkända resultat. Men det har jag i o f sig upplevt tidigare med rally- känslan stämmer inte alltid med bedömningen. :/

Hjinx gjorde två kanonrundor även om även hon var jäkligt het på gröten och fick tex ett par välta skyltar etc men sååå himla duktig och glad! Två godkända rundor! Ett kvar till titel!

Tessa klämde till med två finfina rundor och sopade hem en ny fin titel! RLD N! Weiii!

Cissi och Pucken var också med och kammade hem en finfin runda och debut i fortsättningsklassen! Grattis!

Men fyyy en så seg tävling. Inte förrän kl 19.00 var vi hemma igen. Jag somnade t o m i en stol en sväng under dagen.