[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Jag och Cecilia åkte i fredags morse tillsammans med Tessa, Saga och Locki mot Stockholm Arlanda varifrån vårt flyg till Riga i Lettland avgick på eftermiddagen. För första gången skulle jag låta hundar flyga i cargo så var ganska nervös kring det men det gick superbra och hundarna tog det med ro.

Saga låg på rygg i cabin-burväskan och slappade som bara hon kan!

Hotellet mötte förväntningarna och det funkade smidigt med taxi. På kvällen hittade vi fram till en restaurang och när vi tillslut hittade en servitris som ville ta vår beställning på engelska haha hade en mysig middag med god mat.

Morgonen inleddes med lettisk frukostbuffé och föning av pudlar. Sedan bar det av till Dino Zoo Pasaule, en liten väldigt fin inomhushundhall med zoobutik och trim. Två utställningar på samma dag var det tänkt med eftersom utställningen började sent och de dessutom blev kraftigt försenade hann vi tyvärr inte stanna till utställning nummer två.

Som TUR var tog alla tre hundarna varsitt cert på första vändan så det behövdes inte stannas till andra chansen. De blev också Bäst i rasen alla tre! Superskoj! Det var ganska otippat att Tessa skulle slå sin omåttligt vackra och vinstrika pappa!

Dessutom blev Saga BIS Junior Reserv!

Hemresan gick även den friktionsfritt även om vi alla 5 var omåttligt trötta! Jag är så tacksam för att ha en sådan fin vän i Cissi och att hon ville följa med mig! Vi hade det jättemysigt! Nästa gång tar vi med Pucken och åker till Estland 😉 😉 ;)[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”10034,10033,10032,10031,10030,10029,10028,10027,10026,10025,10024,10023,10022,10021,10052,10053″ onclick=”link_no” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]https://youtu.be/BAlXvltB0tM

https://youtu.be/vBvvUbf_Bus[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]