Jag har gått igenom hemsidan lite och gjort lite uppdateringar lite här och var! Vårt nytillskott Pompa har flyttat in på hemsidan och planerade valpar- sidan är uppdaterad men två oerhört spännande kullar som jag hoppas blir av!
Intresseanmälan har jag använt mig  av ett litet tag nu men det var en dålig prototyp. Nu har jag uppdaterat innehållet och hoppas att det ska fungera bättre att det blir en separat ny anmälan för varje gång jag har kull. För att det ska bli lättare för mig att ha överblick över er alla. En del hör av sig upp mot 2 år i förväg medan andra har väntat flera kullar på sin chans. Då är det lättare för mig att ni själva aktivt hänger på och förnyar intresset när ni är med i gamet så att säga. Om jag inte hinner svara er direkt ska ni inte misströsta. Jag gör mitt bästa att hinna svara alla men som alla hollywoodkändisar brukar säga; Jag kanske inte hinner svara alla men, trust me, jag läser allt!

Mycket snart börjar L-kullen flytta hemifrån! Ni som inte fick chansen denna gång, misströsta inte för mycket! Jag hoppas jag snart har valpungar här igen! Den som väntar på något gott väntar, aldrig för länge!

Jag har börjat plugga till sjuksköterska. Därför ser livet lite annorlunda ut nu och 3 år framöver. Jag hoppas dock lösa det berömda livspusslet och ändå ha tid för mina fina familj och hundarna/tävling ändå förutom jobb och uppfödning.