[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”9765,9764,9763,9761″ onclick=”link_no”][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Valparna växer så att det knakar och mår fina fisken! Jag har börjat beta av alla intresseanmälningar. Det är ett tidskrävande jobb men jag hoppas kunna återkoppla till alla inom de närmsta dagarna!

Jag har varit ute och tävlat lydnad med Tessa och Hjinx lite grand de senaste dagarna! Tessa fick ett andrapris och gjorde i mina ögon en dålig tävling då jag vet vad hon går för i vanliga fall. Men hon är så ung att hon kan vara lite nyckfull och just denna dag hade hon inte uthållighet att jobba utan belöning (godis, leksak) Jag ska kampanja lek i vår träning för att bygga relationen snarare än momentdetaljträning. Hoppas det och tiden ska göra att vi snart plockar uppflytt igen!

Hjinx och jag har äntligen debuterat på lydnadsplanen igen efter uppehåll pga tomma dräktigheter, dräktighet och valptid och inte minst pga regelrevideringen som gjordes vilket innebar en del nya moment. Som alltid är det en fröjd och stolthet att tävla med min fina fina hund! Jag är så stolt över var vi är och hoppas vi ska ha tid nog att ta oss framåt till en ännu bättre kvalité!

Det här är heligt! Bästa vittringen hon någonsin gjort på tävling! Detta moment har gått troll för oss ända från starten! Just nu känns det som en av våra styrkor och det är helt otroligt och nästan att jag inte vill säga det högt för att inte jinxa det! Detta prov satt hon även i sitt i grupp! Haleluja!


Vi vann! 🙂

Hjinx fria följ! Jag är så glad i henne!

Fiiin fjärr!