Magen 5 veckor

By 6 december, 2017Kennel Engine, Locki, Valpar

Det är många som otåligt väntar på Locki och Sams valpar! Locki är lugnare och allvarligare och tvättar magen ofta. Det kliar i mina pälsvårdar-fingrar men jag försöker ge henne en break med pälsen; färre bad än vanligt. Smutsigt väder ute gör det mindre lätt.  Hon har gått 5 av 9 veckor dräktig! Ovan är bilder på föräldrarna och den växande magen! Hon kan ligga och titta på magen och rör sig lite mer eftertänksamt ibland så nog känner hon av dem även om jag får vänta omkring två veckor till innan jag kan få ta del av de små där inne i magen i form att hjärtslag och kännbara buffar.  Angående vem som blir aktuell som valpköpare eller ej så ber jag er ha tålamod tills dess att valparna är födda och har överlevt spädvalpstiden (3 första veckorna).

Join the discussion One Comment

  • Madeleine Boghammar skriver:

    Så roligt att få se de blivande föräldrarna och magen…
    Antar att spännande fortsättning följer.

Leave a Reply